Houten Windschermstok ééndelig

€ 7,50

Houten Windschermstok in één deel, 1.80 meter lang met een diameter van 28 mm, aan de bovenkant voorzien van een metalen Slaghoed, de onderkant eindigt in een Punt.

De Houten Stokken van Strandwindschermen.nl zijn ontworpen en uitgetest om windstoten te weerstaan.  

  • Met een elasticiteitsmodulus van 12000 newton/mm² veren de stokken mee met de wind.
  • Door hun verende werking zijn houten stokken beter resistent tegen wind dan elke andere grondstof.
  • Door de verende werking van het hout, wordt de Windscherm Stof beschermt tegen een te zware belasting bij sterk veranderlijke wind.
Aantal
Op voorraad

Minimale afname van het product is 4.

Minimale Afname voor verzending is 4 stuks. 

In onze winkel in Noordwijk aan Zee per stuk te koop.

De Houten Stokken kunnen zowel op het Strand als op de Camping en in de Tuin gebruikt worden.

De Aluminium Stokken zijn niet geschikt voor het Strand, er zit geen punt aan de onderkant. Op de Camping en in de Tuin zijn de Lichtgewicht Aluminium Stokken, in combinatie met de Grondankers, ideaal voor snelle op- en afbouw van het Windscherm.

Wilt U het Windscherm ook op het Strand gebruiken? Kies dan voor de Houten Stokken, voor de Camping en in de Tuin adviseren wij dan de Houten Stokken tot minimaal 50 cm vanaf onder licht te schuren en daarna te behandelen met Blanke Lak. Dit i.v.m. vocht en uitzetting van het Hout in vaste Grond.

De Grondankers zijn ideaal voor de Camping/Tuin om het Windscherm snel neer te zetten en weer op te ruimen. De Houten Stokken zijn hier ook zeer geschikt voor, mits behandeld met Blanke Lak.

Tip: We hebben Klanten die extra Grondankers plaatsen om het Windscherm makkelijk te kunnen verplaatsen als de Wind draait.

Ean 5425009106013

Je bent misschien ook geïnteresseerd in